Työvoimakoulutukset ja uravalmennukset


Työvoimakoulutukset

Järjestämme yhteistyössä TE-palvelujen kanssa osallistujalle maksuttomia, työvoimahallinnon rahoittamia ammatillisia koulutuksia työttömille työnhakijoille sekä niille, joita työttömyys uhkaa.

Ammatillisissa koulutuksissa saat kyseisen alan perus- tai täydennyskoulutusta, ylläpidät ja kehität osaamistasi tai voit saada kokonaan uuden ammatin! Koulutusten ensisijainen tavoite on parantaa mahdollisuuksiasi työllistyä, mutta niiden aikana tai niiden jälkeen voit myös halutessasi suorittaa alan tutkinnon tai tutkintojen osia.

Hae työvoimakoulutuksiin

Uravalmennukset

Uravalmennuksessa saat tukea ja ohjausta ammatinvalinnassa sekä työnhaussa, tutustut kiinnostaviin yrityksiin sekä aloihin, työhön ja koulutuksiin tutustumisjaksoilla.

Uravalmennuksen aikana kehität työnhaun verkostoasi ja perehdyt erilaisiin työnhaun tapoihin. Sinulla on myös mahdollisuus tarvittaessa suorittaa työturvallisuuskortti, hygieniapassi tai trukkikortti. Uravalmennuksessa tavoitteena on rakentaa sinulle realistinen jatkosuunnitelma.

Uravalmennus on ryhmämuotoista ja käytännönläheistä. Valmennuksia järjestetään nuorille työnhakijoille, maahanmuuttajille sekä yli 25 vuotiaille työnhakijoille tai erityisesti aloille suuntaavina. Valmennukset kestävät enintään 40 päivää.

Jos pohdit työllistymismahdollisuuksiasi ja tarvitset ohjausta urasuunnittelussa, niin Uravalmennus on juuri sinua varten!

Sovi valmennuksesta TE-toimistossa.

Lisätietoja

Pia Friberg | 044 7704 599 | pia.friberg@sskky.fi

Valmennukset toteutetaan Salon seudun koulutuskuntayhtymän tytäryhtiön Salon seudun koulutus Oy:n kanssa. Koulutukset toteutetaan yhteistyössä Salon seudun ammattiopiston kanssa.